Over ShisZ

Hoii, ik ben Sharista! Een lange en soms moeilijke naam voor anderen, dus zeg maar gerust Shisz (uitspraak: Sjiez). Wees welkom en leuk dat je er bent!

Ik ben een dochter, zusje, zus, tante van drie engeltjes, een lieve vriendin ;p en eigenaresse van ShisZ. Ik heb een zwak voor alles wat handgemaakt is, vintage en ga je met mij mee naar een kringloopwinkel dan praat ik je de oren van het hoofd over hoe mooi alles wel niet is.
Vanaf kleins het ik een enorme passie voor stoffen (je kan nooit genoeg hebben) en af aan verzamel ik van alles (knoopjes, kant, draad, plastic, papier, kralen, borduursels en ook weleens rommel). Ik maakte al vroeg mijn eigen kunstwerken en kleding, keek de technieken af van mijn moeder en hergebruikte (en gebruik) oude kledingstukken. Of het nou mooi was of afgrijselijk, ik deed het aan! Stiekem gebruikte ik haar naaimachine (en soms ging die dan ook kapot, hihi). Toen wist ik het al. Ik word later modeontwerper!
In 2009 behaalde ik mijn Fashion Design (maatkleding) diploma en mijn droom kwam uit!

Naast mijn passie voor het ontwerpen en maken van kleding, ben ik ook een social worker. Creativiteit is een belangrijk deel in mijn leven en dit zet ik in als middel om het beste in mensen naar boven halen, hen te ondersteunen bij het ontdekken van hun kwaliteiten en talenten. Creativiteit is natuurlijk en belangrijk voor elk kind en volwassene, maar wordt vaak naar de achtergrond geschoven. Omdat dit ontzettend belangrijk is biedt ik ook creatieve workshops aan, zodat mensen net wat meer creativiteit in hun leven kunnen ervaren. En lieve mensen, creatief bezig zijn maakt gelukkiger.

Dit is een klein deel van wie ik ben, heb je vragen stel ze gerust. Wil je zelf iets vertellen, dat kan! Ik hoor graag van je!

Veel liefs,

Sharista

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s